2010 m. gruodžio 29 d., trečiadienis

Palydėkime 2010 metus

Baigiasi 2010 metai
Mes visi juos išgyvenome -džiaugėmės, liūdėjome,  juokėmės,  verkėme.
Tai yra mūsų visų gyvenimas-gražus ir nepakartojamas. Turime visi tikslus, svajones,  norus, kuriems lemta arba nelemta išsipildyti. Bet vistiek, ko mes labai norime, ko trokštame, apie ką svajojame, viską, diena iš dienos artiname prie savęs. Taigi kelias vis trumpėja ir trumpėja, su kiekviena akimirka, su kiekviena diena.
Todėl noriu visiems palinkėti,  kad šitas Jūsų kelias būtų kuo paprastesnis. Ir nors sunku juo eiti, visada tikėkite,  kad galite juo nueiti . Į savo šitą kelią žiūrėkite,  kaip į būtiną ėjimą ir ten -gale Jūs rasite viską,  ko norite,  apie ką svajojate,  kuo siekiate.......................Ten,  kelio gale, viskas yra Jums padėta, TIK PASIIMKITE.
SĖKMĖS JŪSŲ KELYJE.
Nuoširdžiausi linkėjimai mano brangūs skaitytojai . Linksmų ir nerūpestingų Jums Naujų metų. Iki susitikimo Naujais 2011 metais!!!!!!
 Ačiū Jums, kad esate.!














Prisijung prie ISIF komandos
Siek savo tiksų ir svajonių
Isif studentė
Jolanta

3 komentarai:

  1. Ačiū už tokiu gražius ir įkvepiančius palinkėjimus! Eime pasiimti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. sveiki, raso jums Anicetas Matijosaitis is Vilniaus, Zirmunu g-ves, kyla man nesuderinamu su jusu geranoriskumu padeti zmonems, tokiu klausimu: ka gali pasakyti apie tobula gyvenimo prasme mano kaimyne Birute Vasiliauskaite, kuri be psichiatru pagalbos nepragyvena ne vienos pilnaties menulio. Aciu, noreciau jusu komentaro cia.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ponas Tadai, Anicetai Matijošaiti, Juodvarni iš drakaras.mums.lt būrio. Nustokite meluoti viešai apie kaimynystes ir užsiiminėti panašaus pobūdžio šantažu. Tokiais veiksmais nedarote garbės nei sau, nei jūsų būrio vadovui Virginijui Keraminui, sausio 13-tosios didvyriui.

    AtsakytiPanaikinti