2010 m. rugsėjo 28 d., antradienis

Kaip pabėgti iš Žiurkių rato

Visi, kurie domisi asmeniniu tobulėjimu ir verslo kūrimu puikiai supranta, kad Roberto Kijosakio knyga Du tėčiai - turtuolis ir vargšas, yra puikus pavyzdys, kaip tobulinti savo finansinius įgūdžius ir bėgti iš Žiurkių rato. Daugumas  žmonių gyvena ir dirba, kad išlaikytų savo šeimas, galėtų suteikti lengvesnį gyvenimą savo vaikams ar tėvams, kasdien sukasi vis tame pačiame užburtame žiurkių rate. 
Ir štai, ateina diena ,kai tu supranti, kaip yra gera gyventi laisvai, keltis kada nori, valgyti kada nori, jeigu oras bjaurus niekur neiti ir tiesiog mokytis arba bendrauti su draugais, gal būt žiūrėti televizijos laidą, kuri tau patinka, ar sėsti į mašiną ir važiuoti pas savo draugę į kitą miestą ,kurios tu labai pasiilgai. ISIF mokyklos ir kompanijos RichDad partnerystės dėka dabar kuriame savo klubą, kartu su bendraminčiais, siekiame tobulėjimo ir finansinės laisvės.
2010 m. rugsėjis 24 d.,penktadienis




Po pirmo žaidimo, mes nusprendėme dar pasipraktukuoti privačioje aplinkoje, viskas vyko labai sklandžiai, dalyviai užmiršo net laiką, nes visi buvo užsiėmę savo tikslais, kuo greičiau išeiti iš žiurkių rato, buvo daug gerų emocijų ir nuostabi bendraminčių aplinka. Kur kitur ir kaip kitaip mes išmoksime pabėgti iš Žiurkių rato! Kaip galėsime išeiti į pensiją jauni! Kaip įgyvendinsime visas savo svajones, jei nelavinsime savo finansinių įgūdžių! Ir kas gi gali būti geriau ir įdomiau nei mokytis bendraujant ir žaidžiant!Tai tikrai puiku.
Intelektualinio fitneso klubas atviras visiems bet kokio amžiaus ir statuso žmonėms. Laukiame visų, siekiančių pabėgti iš Žiurkių rato ir ieškančių bendraminčių! Prisijunkite ir Jūs!
 ISIF studentė
 Jolanta Brikienė
 Iki malonaus
 Laukiu visų norinčių ką nors pakeisti savo gyvenime ir aistringai tikinčių ,kad jie tai gali.

1 komentaras:

  1. Tiesą rašai, Jolanta. Aš jau išbandžiau šį žaidimą. Jausmas, kai, būdamas automechaniku, sugebi nusipirkti porą namų su nuomojamais butais – yra užkrečiamai malonus! Kartą patyrus, norisi vėl ir vėl. Ir tampa akivaizdu, kad darbo užmokestis neturi tiek įtakos gyvenimo lygiui ar kokybei. Ima darytis vis lengviau suvokti, kaip viskas yra iš tiesų.

    Sėkmės!
    Viktorija Ivinskienė
    http://aistragyventi.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti