2010 m. rugpjūčio 4 d., trečiadienis

Milionierių mokykla Lietuvoje

Brangūs mano tinklapio skaitytojai.
Vilniuje, Liepos 31 - Rugpiūčio 1 dienomis įvyko pirmieji Lietuvoje ISIF tarptautinės finansų mokyklos mokymai gyvai. Tai tikrai buvo puikus renginys, kuriame dalyvavo daug žinomų ISIF mokyklos lyderių.
1.Denis Gazizov. ISIF kompanijos Megalyderis! Vienas iš mokyklos pirmųjų studentų, Power ISIF -steigėjų. Jis savo komandoje išugdė jau daugiau kaip 20 lyderių. Super Gold, Diamond 4 karatai, Denis Gazizov (Ufa, Rusija)!!!)
2 Aliona Mysina. Platinum statuso savininkė,  būtent ją (tarp dviejų) gyrė Gerichas mokykloje Sankt Peterburge Birželio mėnesį- Aliona Mysina (Ufa, Rusija)
3 Anton Filipov  Milijonierių mokyklos Lietuvoje koordinatorius, - pasaulio parašiutinės-kalnų slidinėjimo dvikovės 2009, 2010 m. čempionas.
Vienas iš pirmųjų mokyklos studentų-steigėjų, Super Gold, Diamond 2 karatai, Anton Filipov (Ufa, Rusija)!
4. Sergej KričevskijSuper Gold, Diamond 2 karatai.
Tarptautinės klasės treneris, Sergej Kričevskij moko, kaip iš bet kokiios “problemos” sukurti  Galimybę! Kaip iš vieno veiksmo gauti daugkartinę naudą!
Sergejus mokosi pas geriausius Pasaulio mokytojus, važinėdamas dėl to po įvairias šalis, ir lankydamas visus ISIF renginius, kad pasidalinti su Jumis Savo Sėkmės Metodika.
5. Jurijus Clavas. Pirmasis ir kol kas vienintelis Lietuvoje Diamond II karatų kvalifikacijos savininkas. Jurijus versle nuo 2009 Lapkričio. Šiuo metu jo komandoje virš 60 žmonių. 2010 Vasarį Jurijus nuvažiavo į pirmąjį savo ISIF renginį, milijonierių mokyklą Rygoje. Atsirado noras surengti milijonierių mokyklą Lietuvoje.
Daug įdomių minčių ir patirties perdavė  renginio organizatoriai  Jelena Albatova   Diamond  Andrėj Prožoga, Diamond
Nuostabia drąsa pasižymėjo Aldona Kundrotienė, kuri labai šiltai pasidalino savo mintimis.

Praėjo dvi  - Intelektualinio fitneso dienos,  Conti viešbutyje, Vilniuje, susirinko daug bendraminčių, kurie klausėsi patarimų, sėmėsi patirties iš sėkmingai verslą vystančių partnerių,  kurie vadovaujasi principu, noras-žinios-veiksmas. Mokė mus suprasti, kad norint ką nors gauti, reikia ir daug dirbti, tai tikrai buvo teisingos mintys, kurias dar kartą mes visi pripažinome ir užtvirtinome. Diskutavome apie lyderių sąvybes ir ieškojome klaidų savo versle, tai be galo veiksminga. Buvo aptarta dar daugelis dalykų, svarbiausia dirbome visi, visa salė buvo įsijungusi ir gavome daug praktikos. Susiradome draugus, pasidalinome savo džiaugsmais ir sunkumais.
Manau, kad tokie renginiai yra labai naudingi, jie pakelia nuotaiką, tikėjimą tuo ką tu darai ir žinojimą, kad tu esi ne vienas, kad su tavimi yra tavo bendraminčiai, kurie visada tau patars ir padės. Tai yra taip žmogiška ir nuostabu.



Iki susitikimo kituose ISIF renginiuose
Pagarbiai
Jolanta Brikienė
Tel.: 8 659 14383
Tel.: 8 682 32350
---------------------------------------------------------
Namai be knygų yra kūnas be sielos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą